NFØ HÅNDBOLD VENNER er en støtteforening, der arbejder for – og sammen med  alle klubbens spillere.

Foreningens formål er at støtte klubbens spillere økonomisk til deltagelse i træning, stævner, turneringer. Vi støtter alle klubbens hold så der kan julehygges og holdes sæsonafslutning. Der kan søges om midler gennem os til transportudgifter i forbindelse med deltagelse i stævner eller turneringer. Der kan søges om hjælp til manglende redskaber til træningsbrug, eller andre ting der kan gøre det at gå til håndbold lidt sjovere… 

Til alt dette kræves naturligvis… penge! Disse penge skal selvfølgelig tjenes på en eller anden måde. En måde man kan støtte alle de gode og sjove ting på her i klubben, er ved

AT BLIVE MEDLEM AF NFØ HÅNDBOLD VENNER

Det koster kun kr. 50,00, og man kan købe ligeså mange medlemskaber man har lyst til.  Men hvis bare vi alle har ét medlemskab, ser det rigtig godt ud. Der er naturligvis også plads til både bedsteforældre, onkler og tanter. Alle er velkomne hos os.

Bestyrelsen består pt. af:

  • Charlott Schou Olsen, formand (51316606 / charlott@mailolsen.dk)                                            
  • Helle Dreiager, næstformand
  • Anna Vintersfjord, kasserer
  • Palle Petersen, bestyrelsesmedlem
  • Steffen Nielsen, bestyrelsesmedlem

En stor del af de penge vi har at arbejde med, bliver tjent af spillere og forældre. F.eks. sættes der borde, stole og scener op ved forskellige festlige arrangementer, der ryddes evt. også op bagefter. Man kan stå i garderobe, være tjener, stå i bar, være dørvagt eller vagt ved Tivolis fredagsrock. En opgave der løses sammen med Tivolis egne vagter. Mulighederne er mange, og både spillere og forældre er gode til at stille op. Så hvis du har kendskab til opgaver der kan løses af os, så er du velkommen til at tage kontakt. Hvis du er i tvivl om det er noget vi kan løse, så kom og tal med en af os, så finder vi ud af det sammen.

Er det herre-spillere der arbejder, går pengene til herreholdet – og er det forældre der stiller op, går de tjente penge til det hold ens barn spiller på. En procentdel lægges i NFØ HÅNDBOLD VENNERS egen pulje – og de penge kan bruges overalt i klubben. Bestyrelsen tager stilling til hver enkelt ansøgning der kommer til os.

Vi synes selv, at vi arbejder med noget godt, så vi håber, I vil tage rigtig godt imod os, når vi om efteråret står i hallen og sælger medlemskaber.

Medlemskab kan også købes ved at overføre kr. 50,00 til vores konto 9888 331651, eller ved at overføre via mobilepay på telefonnr. 28 90 21 82. Husk at skrive navn på overførslen, så vi ved hvem medlemskabet er til. Dette kan naturligvis gøres hele året.

På bestyrelsens vegne

Charlott Schou Olsen

Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *