EnergiBomberne
Mix-voksenhold fra 12 år og op
Her skal vi lave gymnastik til glad musik, ikke lange og vanskelige serier. Vi skal have pulsen op og noget styrke i KROPPEN. Her gælder det ikke om at være den bedste, men at gøre det bedste man kan … der arbejdes med styrkeøvelser, maveøvelser, armbøjninger og gulvøvelser, som finder sted i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Holdet er alle fra 12 år og opefter, og er for alle som ønsker at røre sig, HUSK bevægelse er godt for både krop og sjæl, det giver nemlig kroppen overskud.
Instruktør: Gerner
Træning: Onsdag kl. 19:15 – 20:15 (deler hal m. badminton)
Kontingent: 430 kr. eksl. opvisningtøj

Body Weigth Workut (BWW-holdet)
Træning for alle fra 12 år og op
Her vil vi tage fat i simple øvelser, hvor vi træner med vores kropsvægt. Træningen består af en række konstant varierende og funktionelle øvelser, der udføres ved høj intensitet. De fleste øvelser vil indeholde funktionelle bevægelser, dvs. bevægelser som kan relateres til hverdagen, f.eks. at løfte, bære, trække, skubbe, løbe og hoppe. De fleste øvelser er helkrops-øvelser, hvor alle store muskelgrupper er involveret i bevægelserne. Alle kan være med, vi lover sved på panden og smil på læben.
Man har mulighed for at betale kontingent for træning 1 eller 2 gange om ugen i sæsonen, som løber fra august (skolestart) – marts, og derefter nyt kontingent fra april-juni. Derudover kan man også komme, som det passer ind i ens kalender og betale 25 kr. pr. deltagende gang.
Følg os på facebook i gruppen “ body weight Workout Nordrup”.
Instruktører: Lars og Dan
Træning: Onsdag kl. 20:15 – 21:45 og lørdag kl. 8:00 – 9:30
Kontingent: 1.træning pr. uge koster 540 kr., eksl. opvisningstøj 
                    2. træninger pr. uge koster 850 kr., eksl. opvisningstøj.
                    Træning, når det passer ind, koster 25 kr. pr. deltagende gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *